Hoe verlopen onze groepslessen?

Om de do's en don'ts van een bepaald vak snel en efficiënt onder de knie te krijgen, kiezen studenten vaak voor groepslessen. De dynamiek tussen de docent en de studenten is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt de interactie tussen studenten onderling voor een constructieve samenwerking.

Maak kennis met Britt, Lucas en Sophia. Met behulp van onze school zijn zij erin geslaagd om een online onderneming op te starten. Ze besloten om samen de groepsopleiding Gelnagels te volgen. Hoe dat in zijn werk ging? Dat leggen we je stap voor stap uit!

Stap voor stap richting succesStap 1. Kies uit 350 opleidingen en maak een lijstje van alle opleidingen die je interesseren!


GROEPSOPLEIDINGEN


Stap 2. Krijg persoonlijk advies en vind de opleiding die bij je past!


STUDIEADVIES


Stap 3. Download een proefles, krijg een eerste indruk en maak je keuze!


PROEFHOOFDSTUK


Stap 4. Schrijf je online in, snel en efficiënt, samen met al je vrienden!


INSCHRIJVENStap 5. Kies uit 80 locaties een campus naar keuze dicht bij jou in de buurt!


ONZE LESLOCATIES


Stap 6. Volg praktijkgericht les samen met 42.000 studiegenoten van alle leeftijden!


GROEPSLESSEN


Stap 7. Krijg les van ondernemers met jarenlange ervaring!


ONZE DOCENTEN


Stap 8. Leg examen af en start onmiddellijk met je nieuwe carrière!


STARTEN

Het leukste aan de groepslessen is..."Dat je alles samen doet. Samen naar de les, samen lunchen, samen afstuderen... We hadden het geluk dat we de lessen met drie konden beleven én we leerden supertoffe mensen kennen. De cursus gaf ons alle kennis mee om zelf meteen te starten. Daarnaast kregen we van de docent veel concrete tips om onze online onderneming vorm te geven en werden we perfect voorbereid op het examen. We behaalden onze diploma's met glans en daar dronken we een lekker glaasje op!"

-Britt (24), Lucas (24), Sophia (25)

Klaar voor de toekomst met Virtual Classes?

Zin in een klassikale opleiding vanuit je zetel? Vanaf nu volg je ze waar en wanneer je wil via Zoom. De interactieve lessen combineren het comfort van je eigen omgeving met de voordelen van de groepslessen. Het een-op-eencontact met jouw docent zorgt ervoor dat je de stof erg goed leert beheersen. Daarnaast zijn de lessen inhoudelijk gelijk aan de praktijkgerichte groepslessen. Een win-winsisituatie dus. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

Liever individueel studeren?

Bij een thuisstudie ontvang je de cursus onmiddellijk in je brievenbus. Je studeert volledig in je eigen tempo en op je eigen manier. Via eCampus krijg je een jaar lang individuele begeleiding van een docent en vijf jaar de tijd om je examen voor te bereiden. Met een thuisstudie kies je voor maximaal comfort. Je studeert waar en wanneer je wil, met ruimte voor werk, hobby's en gezin. Klinkt goed? Schrijf je dan snel in!

De groepslessen en de Virtual Classes worden georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs. De thuiscursussen worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

interestsCarouselHeader