teacherLabel

Ulrike Loos

4/5

Al meer dan 10 jaar is Ulrike gefascineerd door alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Daarom volgde ze in 2014 twee make-upopleidingen en heeft ze hierna veel geëxperimenteerd om haar eigen stijl te ontwikkelen in de make-up industrie. 
Haar specialiteiten zijn naturelle looks, bruids- en partymake-up en catwalk/editorial looks. Bij bruidsmake-up help je je klant op de mooiste dag van hun leven. Hier haalt ze enorm veel voldoening uit. Daarnaast bieden editorials haar de kans om met andere creative minds samen te werken aan mooie projecten.
Door haar vakkennis heeft ze op haar jonge leeftijd al mogen samenwerken met Moora Vander Veken (Amika en Thuis), Anthony Kumpen, Eva Vanoppen (uit 1 jaar gratis), Tutu Chic (Belgisch modemerk), Mélina A (Belgisch modemerk) en Borrenberghs (Belgisch modemerk).
 
"Ik wil graag mijn kennis, passie en werkervaring delen met mensen die interesse hebben in visagie. Door tips & tricks te geven en tools aan te bieden, help ik je een plekje te vinden in deze make-up wereld."


Ulrike Loos givesCourses

undefined

Dag- en Avondmake-up

Ervaren make-up artists tonen jou de beste make-uptechnieken voor dag- en avondlooks.

undefined

Make-Up Basics

Volg de opleiding Make-Up Basics en word een krak in je vak als Make-Up Artist.

undefined

Make-Up Bridal

Leer professioneel bruidsmake-up in de Opleiding Huwelijksmake-up en start je carrière

undefined

Make-Up TV and Movie

Breid je make-up skills uit en start als visagist achter de schermen van tv-producties.

undefined

Make-Up Fashion

Schrijf je in voor de cursus Make-Up Fashion en start je eigen salon.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0