teacherLabel

Stan Kinnaer

4.5 / 5
Als gecertifieerd Master Practitioner NLP, Integrale coaching, Eriksoniaanse hypnose en licentiaat romaanse filologie geef ik sinds jaren opleidingen en coaching in bedrijven en in de non-profitsector. Actuele thema’s zijn burn-out en stress, werk-privé balans, opgelegde of vrij gekozen veranderingsprocessen, efficiënte communicatie en groepsmanagement.
 
 
Mijn passie is kennis en vaardigheden overbrengen aan groepen, en mensen individueel oriënteren en begeleiden. 
Als gecertifieerd Master Practitioner NLP, Integrale coaching, Eriksoniaanse hypnose en licentiaat romaanse filologie geef ik sinds jaren opleidingen en coaching in bedrijven en in de non-profitsector. Actuele thema’s zijn burn-out en str
readMore

Stan Kinnaer givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0