teacherLabel

Ilona De Vries

4.2 / 5
“Gevoel voor fashion is één zaak, het zélf ontwerpen en op maat maken is een andere”. Aan het woord is Ilona De Vries, docente bij onze school. “Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met het creëren van mode en het fascinerende daaraan is dat mode steeds evolueert en nooit hetzelfde is”.
Bruis je van de creativiteit en ben je handig genoeg om kledij te leren ontwerpen? Verdiep je dan in de volgende vaardigheden bij Ilona: Bruidskleding Ontwerpen, Lingeriestylist, Lingerie Ontwerper, Mannenkleding Ontwerpen, Patroonontwerper.
“Gevoel voor fashion is één zaak, het zélf ontwerpen en op maat maken is een andere”. Aan het woord is Ilona De Vries, docente bij onze school. “Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met het creëren van mode en het fascinerende daaraan is dat mode s
readMore

Ilona De Vries givesCourses

undefined

Ontwerper Mannenkledij

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 239.00


undefined

Ontwerper Lingerie

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Ontwerper Lingerie.

€ 239.00


undefined

Ontwerper Bruidskledij

homeLabel

study247

Leer stap voor stap hoe je kleding tekent, silhouetten aanpast, stoffen kiest

€ 239.00


undefined

Lingeriestylist

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Lingeriestylist.

€ 239.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op verschillende studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0