5 geweldige looks voor een fantastische Halloween!

28/10/2020 Thomas Verlinden

Halloween is weer daar! Heb je bijna geen inspiratie meer om je kind om te toveren in een angstaanjagend monster? Van sprookjesachtige wezens en stripfiguren tot grappige dieren... Er zijn heel wat creatieve Halloween make-up ideeën! Zelf geen make-up expert? Als je op zoek bent naar makkelijke make-up tips en looks hoef je niet langer te zoeken. Hier is onze top 5 van de beste looks voor Halloween!

Allereerst is het heel belangrijk dat je je penselen goed reinigt voor gebruik en dat de make-up producten die je gebruikt hypoallergeen zijn. Dat is belangrijk omdat kinderen een gevoelige en bijzonder reactieve huid hebben. Alle nodige paletten, kleuren en glitter vind je zeker terug in de kostuumwinkels.

1. De vampier

Bleke teint, spitse hoektanden en bloeddruppels op de hoek van de lippen... Vampieren make-up is de klassieker bij uitstek! Heb je geen nepbloed? Geen zorgen, Je kan gewoon een rood potlood gebruiken en de uiteinden van je mond markeren.

 

 

2. Het skelet

Om je kind (of jezelf) om te toveren tot skelet , hoef je alleen maar twee kleuren te hebben: zwart en wit. Begin met het aanbrengen van wit en dan pas zwart. Meng daarna de twee kleuren goed op oog- en mondniveau.

 

 

3. De vleermuis

Deze make-up look zal de Batman-fans zeker aanspreken. Zodra de geel/oranje basis is aangebracht met een blush (niet verplicht), begin je de omtrek van het masker te tekenen met een zwart potlood en vul je de uiteinden in met hetzelfde potlood. Je kan dan de binnenkant van het masker vullen met een penseel en een andere kleur, zoals paars, of gewoon doorgaan met het volledig in zwart te vullen zoals op de foto. Voeg een cape toe als finishing touch en je bent klaar!

 

 

4. De duivel

Maak van je kind een echt duiveltje in slechts enkele stappen! Met behulp van een rood wattenstaafje kan je een krasje op een deel of over het hele gezicht aanbrengen. Gebruik vervolgens je penseel om wat zwart rond de ogen te tekenen en eventueel ook andere details. Wil je een hoorn op het andere deel van het gezicht tekenen? Gebruik vervolgens dan een witte kleur en markeer de contouren met een zwart potlood. Vergeet tenslotte de hoofdband en de hooivork niet en tada! Je ziet eruit als een duiveltje uit de hel!

 

 

5. De zombie

Wat zou Halloween zijn zonder zombies? Begin met de huid een bleke teint te geven met behulp van een witte make-up. Ga dan verder met het markeren van de ogen (mauve of blauw, afhankelijk van de beschikbare kleuren) met een vrij fijn penseel. Breng vervolgens een laagje groen aan op de bleke teint. Eindig met de zwarte kleur en markeer de wenkbrauwen en de mond met fijne zwarte potloodstreken. Nu ben je een echte zombie!

 


relatedBlogs

Viva Vintage!

All you need is love... and a wedding planner!

Ice ice baby


previousLabel

Oud-student Geert blikt tevreden terug op zijn opleiding ‘Personal Coach’

nextLabel

Word jij de nieuwe Instagram influencer?

studyCategories


Make-Up

blogTags


HalloweenHalloweenfeestMake-upMake-upKostuumKindGroepstrainingGroepscursussenAfstandsonderwijsGrimeHalloweenfeestKorting halloweenTover je kind omHalloween 2020Halloween spelletjes

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0