all you can study schoonheidsschool

Studeer wat je wil, zoveel je wil

Met het All-You-Can-Study traject biedt de Schoonheidsschool jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt één jaar lang zoveel opleidingen als je zelf wenst. Je beslist uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo kan je dus perfect verschillende opleidingen na elkaar – of tegelijk – volgen. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Hoe verlopen de lessen precies?

Jij kiest volledig zelf welke lesmethode je volgt: groepsles, thuiscursus of virtual classes. Jekan tot 3 cursussen tegelijk volgen, in eender welke studiemethode of een combinatie. Zodra je die hebt afgerond, mag je een volgende opleiding kiezen. Een jaar lang!

Wanneer kan ik starten?

Met een All-You-Can-Study-traject start je wanneer je zelf wil. Je kan rekenen op de beste service die onze school te bieden heeft; jekrijgteen persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, op wie je een jaar (of langer) kan rekenen. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Je hoeft je hier echter niet aan te houden; jij beslist ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Hoe schrijf ik me in?

Heb je zin om eraan te starten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.Je kan ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties. Dit kan elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).


Persoonlijke begeleiding

Je start wanneer je zelf wil. Je krijgt van ons een persoonlijke opleidingsadviseur, op wie je een jaar (of langer) kan rekenen.


Op jouw maat

Je start met een intake-gesprek, zodat wij jouw noden, wensen en dromen begrijpen. Samen zoeken we dan naar de snelste weg om die te bereiken.


all you can study schoonheidsschool

Voordelig studeren

Een All-You-Can-Study-traject aan De Schoonheidsschool volg je aan een voordelig tarief. Voor een vaste prijs volg jij een jaar lang zoveel cursussen je zelf wil.


Kies de opleiding die bij je past

Interesse? Vul ons contactformulier in of kom langs op een van onze secretariaten.Zij gingen de uitdaging aan!

all you can study schoonheidsschool

Tinneke (26)

"Het is altijd mijn grote droom geweest om schoonheidsspecialiste te worden en mijn eigen beautysalon te openen, maar ik wistdat de concurrentie groot was. Bijscholen was dus de boodschap! Via een vriendin kwam ik bij de Schoonheidsschool terecht, waar mijn persoonlijke opleidingsconsulentemij het all-you-can-study traject aanraadde. Een jaar lang volgde ik alle mogelijke opleidingen in de schoonheidszorgen en bedrijfsvoering, met mijn eigen zaak als resultaat. #proud"


all you can study schoonheidsschool

Veerle (41)

"Na meer dan 15 stresserende jaren als teammanager in de farma-industrie had ik het helemaal gehad. Ik wilde iets anders doen met mijn leven. Na lang twijfelen en een deugddoend gesprek met een loopbaanbegeleider, besliste ik om mezelf een jaar lang bij te scholen in gezonde voeding. Het merendeel van de opleidingen volgde ik in groepslessen, maar ik koos ook enkele thuisstudies. Perfect te combineren met mijn gezin!"


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0